Γίνετε Μεταπωλητής

Ο κλάδος της εμπορίας ειδών θέρμανσης με στερεά καύσιμα απαιτεί μεγάλη ευελιξία λόγο του ότι:

 1. Πολλοί εγκαταστάτες δραστηριοποιούνται στον τομέα της εμπορίας, ο καθένας με ιδιαίτερες ανάγκες με κύρια την διακράτηση της ρευστότητας.
 2. Παρουσιάζεται εποχικότητα. Η ζήτηση αυξάνεται κατακόρυφα από Σεπτέμβριο μέχρι Ιανουάριο. Κατόπιν τα επίπεδα ζήτησης είναι ιδιαίτερα χαμηλά για να συντηρήσουν αυτή την εμπορική δραστηριότητα.

Η Energy Economy μπορεί να καλύψει αυτές τις ανάγκες. Απευθυνόμαστε σε εγκαταστάτες και μικρούς εμπόρους που δεν μπορούν να στοκάρουν ή και να οργανώσουν έγκαιρα οικονομική μεταφορά των προϊόντων θέρμανσης.

Η Energy economy LTD είναι εταιρεία εγγεγραμμένη στο μητρώο επιχειρήσεων της Βουλγαρίας με αριθμό ΦΠΑ BG202292288. Η Βουλγαρία είναι χώρα εντός της ΕΕ. Υπάρχει δυνατότητα πώλησης των προϊόντων της σε άλλη επιχείρηση με έδρα εντός ΕΕ χωρίς να χρεώνεται ΦΠΑ.

Προϋποθέσεις:

 1. Τα προϊόντα να αποστέλλονται αποδεδειγμένα σε άλλη χώρα της ΕΕ
 2. Ο πελάτης να διαθέτει έγκυρο αριθμό ΦΠΑ.

Ελέγξτε αν έχετε έγκυρο αριθμό ΦΠΑ (Energy Economy VAT number: BG202292288)
Αν ο πελάτης μας δεν έχει έγκυρο αριθμό ΦΠΑ, επιβάλουμε ΦΠΑ στην πώληση, με τον συντελεστή που ισχύει στη Βουλγαρία (20%). Η διαδικασία για να αποκτήσει η επιχείρησή σας δυνατότητα ενδοκοινοτικών συναλλαγών χωρίς ΦΠΑ είναι πολύ απλή και είναι μια δήλωση που συντάσσει το λογιστήριο με το οποίο συνεργάζεστε και την καταθέτει στην εφορία που υπάγεστε.


Για ποιούς λόγους να επιλέξετε τη συνεργασία με την Energy Economy;

 1. Η ρευστότητα μιας μικρής επιχείρησης είναι πολύτιμη. Για ποιό λόγο να στοκάρετε όταν έχετε τη δυνατότητα σε 5-10 μέρες το προϊόν να βρίσκεται στον χώρο που επιθυμείτε;
 2. Η μη καταβολή του ΦΠΑ κατά την αγορά του προϊόντος ενισχύει τη ρευστότητα σας μια και πρέπει να καταβάλετε το ΦΠΑ μέχρι και 3 μήνες μετά την δική σας πώληση.
 3. Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα προϊόντων και εβδομαδιαίες παραλαβές από τα εργοστάσια που κατασκευάζουν τα είδη που εμπορευόμαστε. Έχουμε δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη.
 4. Υπάρχει η δυνατότητα τριγωνικής πώλησης. Υποδείξτε μας την τοποθεσία παράδοσης και η αποστολή μπορεί να γίνει με έγγραφα που δεν αναγράφουν την τιμή του προϊόντος.
 5. Η παραγγελία σας μπορεί να γίνει με e-mail, τηλεφωνικά ή μέσω του ειδικού b2b site.
 6. Στο B2B site μας εάν δεν συνδεθείτε δεν φαίνονται οι τιμές, οπότε έχετε τη δυνατότητα να δείξετε στους πελάτες σας τα προϊόντα, να τυπώσετε πλήρη περιγραφή προϊόντος με φωτογραφία και να γράψετε εσείς την τιμή της προσφοράς σας.
 7. Υπάρχει προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση πελατών χονδρικής καθώς και πρόσβαση στα service manuals των προϊόντων που είναι διαθέσιμα
 8. Εξυπηρέτηση πελάτη σε 6 γλώσσες

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ:
https://www.energy-economy.eu/en/customer/account/create/

Κατόπιν επικοινωνήστε μαζί μας με email (sales@energy-economy.eu) ή στο τηλέφωνο 2310280231, για να ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σας.