Τρόποι πληρωμής στην Ελλάδα

Αντικαταβολή

Το κόστος προϊόντος πληρώνεται στον μεταφορέα. Το κόστος της μεταφοράς πληρώνεται προκαταβολικά με κατάθεση στην τράπεζα, με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική), ή με μεταφορά χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό. Αυτός ο τρόπος πληρωμής είναι διαθέσιμος για όλη την Ελλάδα εφόσον η μεταφορά γίνει με την εταιρεία που συνεργαζόμαστε. Υπάρχει επιβάρυνση 1% της αξίας του προϊόντος +3€. Η αντικαταβολή καθυστερεί την αποστολή μέχρι να ενημερωθούμε με τηλέφωνο ή e-mail για την κατάθεση ή μέχρι να λάβουμε ενημέρωση από την τράπεζά μας.

Μεταφορά χρημάτων σε τράπεζα

Αυτός ο τρόπος πληρωμής καθυστερεί την αποστολή μέχρι να λάβουμε ενημέρωση από την τράπεζα μας ή μέχρι να μας στείλετε το αποδεικτικό της μεταφοράς. Δυστυχώς λόγω των capital controls στην Ελλάδα ΔΕΝ δεχόμαστε μεταφορές στον Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Ο κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να αποστείλει μέχρι 1000 € το μήνα σε λογαριασμό στο εξωτερικό, οπότε για αγορές μέχρι το ποσό των 1000 δεχόμαστε πληρωμή με μεταφορά στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρείας.

Commerzbank (Deutschland)
ΙΒΑΝ: DE39100400000732711700
BIC: COBADEFFXXX
Holder: Energy Economy LTD

Αυτός ο τρόπος σας συμφέρει εφόσον πραγματοποιήσετε τη μεταφορά με e-banking (κόστος 1€) διαφορετικά εάν επισκεφτείτε το κατάστημα της τράπεζας το κόστος είναι περίπου 20€.

Κατάθεση χρημάτων στην τράπεζα Πειραιώς

Αυτός ο τρόπος πληρωμής καθυστερεί την αποστολή μέχρι να μας ενημερώσετε με τηλεφώνημα ή με e-mail για την κατάθεση των χρημάτων ή μέχρι να λάβουμε ενημέρωση από την τράπεζα για την κατάθεση. Είναι ο μοναδικός τρόπος χωρίς καμμία επιπλέον χρέωση για σας.

Piraeus Bank (Ελλάδα)
ΙΒΑΝ: GR8801722270005227062702713
BIC: PIRBGRAA
Δικαιούχος: Energy Economy LTD

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Δεχόμαστε την πλειονότητα των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, μέσω της πύλης πληρωμών Braintree. Υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,9 % (+ €0.30 για κάθε συναλλαγή).

PayPal ™

Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος πληρωμής του διαδικτύου. Επιτρέπει να συνδέσετε τις πληρωμές σας με την πιστωτική/χρεωστική κάρτα σας, ακόμα και με τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Έχει επιπλέον κόστος 3,4%.