Menu
Your Cart

Όροι χρήσης

 
 
Το www.balkanenergy.gr είναι το online εμπορικό site της εταιρείας

Energy Economy LTD μιας ευρωπαϊκής εταιρείας εγγεγραμμένης στο εμπορικό μητρώο της Βουλγαρίας με ΑΦΜ BG202292288.

1. Όροι χρήσης

1.1 Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.balkanenergy.gr ο Πελάτης συμφωνεί να δεσμεύεται από τους όρους που ακολουθούν. Αν δεν αποδέχεστε αυτούς τους όρους, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα ή τις πληροφορίες που εμφανίζονται.
1.2 Το site www.balkanenergy.gr και η Energy Economy LTD εμπορεύονται τα προϊόντα που απεικονίζονται. O Πελάτης μπορεί να αγοράζει τα προϊόντα με οποιαδήποτε ηλεκτρονική online παραγγελία ή γραπτή παραγγελία (e-mail) ή τηλεφωνική παραγγελία οι οποία είναι αποδεκτή από το  www.balkanenergy.gr και σε κάθε περίπτωση υπόκειται σε αυτές τις συνθήκες.
1.3 Οποιαδήποτε μεταβολή των όρων αυτών (συμπεριλαμβανομένων τυχόν ειδικούς όρους και προϋποθέσεις που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των μερών) είναι ανεφάρμοστο, εκτός αν συμφωνηθεί εγγράφως από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο ή άλλο πρόσωπο εξουσιοδοτημένο γραπτώς από αυτόν.
1.4 Κάθε λάθος πληκτρολόγησης ή των υπαλλήλων ή άλλα λάθη ή παραλείψεις σε οποιοδήποτε έγγραφο των πωλήσεων, για παράδειγμα: προσφορά, τιμοκατάλογο, αποδοχή προσφοράς, προτιμολόγιο, τιμολόγιο ή άλλο έγγραφο ή πληροφορία που εκδίδεται από www.balkanenergy.gr υπόκειται σε διόρθωση, χωρίς καμία ευθύνη εκ μέρους της www.balkanenergy.gr.
1.5 Εάν οποιαδήποτε διάταξη αυτών των όρων κριθεί άκυρη ή ανεφάρμοστη, εν όλω ή εν μέρει, η ισχύς των λοιπών διατάξεων των συνθηκών αυτών και το υπόλοιπο των εν λόγω διατάξεων δεν επηρεάζονται.
1.6 Τα νομικά σας δικαιώματα που απορρέουν από τη νομοθεσία περί καταναλωτών δεν επηρεάζονται. 

2. Μεγέθη, εικόνες και φωτογραφίες

2.1 Καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια ώστε όλα τα μεγέθη και οι μετρήσεις που αναγράφονται να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερα, αλλά υπάρχουν και σπάνιες περιπτώσεις που υπάρχει λάθος πληροφορία. Προσπαθούμε να τις διορθώνουμε και να σας ενημερώνουμε το δυνατόν συντομότερα.
2.2 Οι φωτογραφήσεις γίνονται από κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς και μπορεί να μην ταιριάζουν ακριβώς με το ίδιο το προϊόν, επίσης, τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ως προς τα εικονιζόμενα.
2.3 Κάποιες φορές οι κατασκευαστές κάνουν μικρές βελτιώσεις στα προϊόντα, τροποποιώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος. Αυτές οι αλλαγές δεν επηρεάζουν την απόδοση ή την όψη του προϊόντος αλλά εφόσον δε συμφωνείτε, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας προσφέρουμε ένα υποκατάστατο της ίδιας ή καλύτερης ποιότητας στην ίδια τιμή.

3. Τιμή

3.1 Οι τιμές είναι σωστές κατά το χρόνο της δημοσίευσης.
3.2 Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ (20%).
3.3 Το διαδικτυακό κατάστημα www.balkanenergy.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει οποιεσδήποτε προβαλλόμενες τιμές ανά πάσα στιγμή.
3.4 Λάθη και παραλείψεις εξαιρούνται.
3.5 Όλες οι τιμές είναι σε Ευρώ.
3.6 Το κόστος αποστολής μεταβάλλεται ανάλογα με τον αριθμό των τεμαχίων και την κατηγορία του προϊόντος. Πάντα να ζητάτε επιβεβαίωση τιμής μεταφορικών εάν παραγγείλετε περισσότερα από ένα τεμάχια.

4. Προσφορά και αποδοχή

4.1 Μια δεσμευτική σύμβαση δημιουργείται μεταξύ της Energy Economy LTD και του πελάτη (εσάς) όταν όταν λάβετε επιβεβαίωση από εμάς μέσω e-mail, τηλεφώνου ή άλλου συμφωνημένου μέσου ότι η παραγγελία σας έχει γίνει αποδεκτή.
4.2 Για να παραγγείλετε προϊόντα πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών.

5. Προμήθεια προϊόντων

5.1 Ο Πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα που αγοράζει είναι κατάλληλα και καλύπτουν τις ανάγκες του.
5.2 Οι συμβουλές των πωλητών της Energy Economy βασίζονται σε δεδομένα που τους παρέχει ο πελάτης και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποκαταστήσουν τη μελέτη ενός εξειδικευμένου μηχανικού ή εγκαταστάτη.
5.3 Το site www.balkanenergy.gr και η Energy Economy LTD διατηρoύν το δικαίωμα να αρνηθούν την πώληση των αγαθών κατά την κρίση τους. 

6. Πληρωμή

6.1 Οι παραγγελίες πρέπει να εξοφληθούν πλήρως, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της προετοιμασίας και αποστολής. Εξαιρούνται οι αντικαταβολές για μικρά αντικείμενα όπου αρκεί η τηλεφωνική επιβεβαίωση. Στις αντικαταβολές μεγάλων αντικειμένων εξοφλείται πρώτα το κόστος των μεταφορικών.
6.2 Στο διαδικτυακό κατάστημα  www.balkanenergy.gr δεχόμαστε on-line πληρωμές με όλες τις μεγάλες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες μέσω του συστήματος της Stripe και του Paypal. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε για τους τρόπους πληρωμής

7. Διαθεσιμότητα

7.1 Όλα τα προβαλλόμενα αγαθά είναι διαθέσιμα. Εάν κάποιο προϊόν τελικά δεν είναι διαθέσιμο ή έχει καταργηθεί, κατόπιν δικής σας συμφωνίας το www.balkanenergy.gr θα προσφέρει ένα παρόμοιο αντίστοιχο προϊόν.
7.2 Εάν δεν υπάρχει κατάλληλο προϊόν ή δεν συμφωνείτε, η συναλλαγή ακυρώνεται και κάθε πληρωμή που έχει γίνει με τους όρους που περιγράφονται θα επιστραφεί αυτούσια.
7.3 Το διαδικτυακό κατάστημα www.balkanenergy.gr και η Energy Economy LTD δε θα θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν έξοδα που προκύπτουν λόγω προϊόντων που καθυστερούν να παραδοθούν ή δεν είναι διαθέσιμα.

8. Ανωτέρα Βία

8.1 Κανένα μέρος δεν ευθύνεται για τυχόν αφερεγγυότητα που οφείλεται σε τυχαία γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως πόλεμος, απεργίες, ατυχήματα, πυρκαγιές καταστροφή εγκαταστάσεων, μηχανημάτων ή έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα πρώτων υλών.
8.2 Το διαδικτυακό κατάστημα www.balkanenergy.gr και η Energy Economy LTD δικαιούται να καθυστερήσει ή να ακυρώσει την παράδοση ή να μειώσει τα προς παράδοση τεμάχια εάν κωλύεται η κατασκευή, η απόκτηση ή η παράδοση των προϊόντων από κανονικές οδούς λόγω συνθηκών πέραν ελέγχου.

9. Ακύρωση της παραγγελίας

9.1 Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας για οποιοδήποτε προϊόν που αγοράσατε από την ιστοσελίδα, ανά πάσα στιγμή πριν από την αποστολή των εμπορευμάτων
9.2 Εάν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν δείτε την πολιτική επιστροφών 
9.3 Τα προϊόντα που είναι ειδική παραγγελία δεν επιστρέφονται.  
9.4 Μπορείτε να επιστρέψετε οποιαδήποτε προϊόντα χρησιμοποιώντας τη δική σας courier ή, εναλλακτικά, μπορούμε να κανονίσουμε εμείς την επιστροφή. Το κόστος της επιστροφής θα το γνωρίζετε εκ των προτέρων. Το σημείο επιστροφής για μικρά προϊόντα είναι τα γραφεία μας Mesta 22, 2850, Petrich, Bulgaria. Για μεγάλα προϊόντα (50Kg+) το σημείο επιστροφής είναι στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης κατόπιν συννενόησης.
9.5 Το πλήρες αρχικό ποσό πληρωμής μείον το κόστος μεταφοράς θα επιστραφεί στο λογαριασμό σας εντός 14 ημερών από τη μέρα που παραλάβουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα.
9.6 Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες.

10. Παράδοση

Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική αποστολών:

10.1 Το διαδικτυακό κατάστημα www.balkanenergy.gr και η Energy Economy LTD δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση στην παράδοση με οποιονδήποτε τρόπο προκαλείται ή οποιεσδήποτε προκύπτουσες ζημίες λόγω της μη παράδοσης.
10.2 Η παραλαβή πρέπει να υπογραφεί από ενήλικα και πρέπει να ελεγχθεί η αρτιότητα των προϊόντων.
10.3 Όλα τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα στην αξία τους για ζημιές μεταφοράς. Για να ισχύει η ασφάλεια ο πελάτης θα πρέπει να ελέγξει την κατάσταση του προϊόντος κατά την άφιξη και σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος θα πρέπει να αρνηθεί την παράδοση ή να επισημάνει το πρόβλημα.
10.4 Η παράδοση θα γίνει στο πεζοδρόμιο του σπιτιού του πελάτη ή οποιοδήποτε άλλο μέρος που υποδεικνύει ο πελάτης και είναι προσβάσιμο με το όχημα της μεταφοράς. 

11. Αν τα αγαθά παραδίδονται κατεστραμμένα ή ελαττωματικά

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την πολιτική επιστροφών  

12. Κυριότητα και ευθύνη

12.1 Μετά την παράδοση η ευθύνη μεταφοράς και χρήσης των προϊόντων μεταβιβάζεται στον πελάτη.
12.2 Τα προϊόντα παραμένουν στην κυριότητα της Energy Economy LTD μέχρι να ολοκληρωθεί η εξόφληση και η πληρωμή του 100% της αξίας του προϊόντος και της μεταφοράς.

13. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και Ασφάλεια

Παρακαλώ διαβάστε την πολιτική απορρήτου 

14. Χρήση του site μας,

Το διαδικτυακό κατάστημα www.balkanenergy.gr και η Energy Economy LTD παρέχει αυτό το site και το περιεχόμενό του «ως έχει» . Δεν παρέχει καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους, ρητή ή σιωπηρή, σε σχέση με αυτή την ιστοσελίδα ή τις πληροφορίες, το περιεχόμενο, τις τιμές, τα υλικά ή τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτό το site, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των εγγυήσεων εμπορευσιμότητας, ικανοποιητικής ποιότητας και καταλληλότητας για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

15. Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία

Αυτή η σύμβαση διέπεται από το δίκαιο της Βουλγαρίας. Όλες οι διαφορές που προκύπτουν από την παρούσα σύμβαση υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων του Blagoevgrad, Βουλγαρία.

16. Εγγυήσεις & Ευθύνη

16.1 Όλα τα προϊόντα που παρέχονται από το διαδικτυακό κατάστημα www.balkanenergy.gr και την Energy Economy LTD  έρχονται με εγγύηση από τον κατασκευαστή για τουλάχιστον 2 χρόνια, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.
16.2 Το διαδικτυακό κατάστημα www.balkanenergy.gr και η Energy Economy LTD παρέχει στον Πελάτη τις πληροφορίες που απαιτούνται σύμφωνα με τις εγγυήσεις του κατασκευαστή. Σε περίπτωση απαίτησης, ο Πελάτης οφείλει να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Energy Economy LTD.
16.3 Το διαδικτυακό κατάστημα www.balkanenergy.gr και η Energy Economy LTD δεν παρέχει κάλυψη εγγύησης για τυχόν ζημιά που οφείλεται σε κακή χρήση, ατύχημα, τροποποιήσεις ή άλλες αιτίες που δεν αποτελούν ελαττώματα στο υλικό και την κατασκευή.
16.4 Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το διαδικτυακό κατάστημα www.balkanenergy.gr και η Energy Economy LTD  για την οποιαδήποτε αύξηση του κόστους ή εξόδων, για οποιαδήποτε απώλεια κέρδους, εσόδων ή αναμενόμενη εξοικονόμηση πόρων, ή για κάθε είδους έμμεσες ή παρεπόμενες ζημιές οποιασδήποτε μορφής.

17. Σύνδεσμοι

Το διαδικτυακό κατάστημα www.balkanenergy.gr και η Energy Economy LTD δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ιστοσελίδα δεν τελεί υπό τον έλεγχό μας, η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως πύλη για την ιστοσελίδα μας ή να συνδέεται με ένα σύνδεσμο με την ιστοσελίδα μας.

18. Γενικά

18.1 Κανένας από τους συμβαλλόμενους δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αδυναμία να εκτελέσει οποιαδήποτε από τις υποχρεώσεις του εάν η καθυστέρηση ή αποτυχία είναι αποτέλεσμα γεγονότων ή περιστάσεων εκτός του εύλογου ελέγχου του και ο συμβαλλόμενος έχει δικαίωμα μιας λογικής παράτασης των υποχρεώσεών του.
18.2 Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τους πελάτες.